James Schaller, MD
5 minute phone consult Phone James Schaller, MD Index of Articles

EXPERT Lymen tauti OIRE DIAGNOOSI TARKISTUSLISTA

James Schaller, M.D., M.A.R.

Seuraavat tarkistuslista ei ole tarkoitus olla täydellinen tai arvovaltainen. Tietoa Lymen tauti on jatkuvasti kehittymässä ja muuttumassa. Siksi mitään tarkistuslista on tarkoitettu käytettäväksi lähtökohtana. Perinteisessä lääketieteessä, lääkäri suorittaa täydellistä historiaa ja fyysinen. Labs ja tutkimukset auttavat selkeyttämään erotusdiagnostiikassa. Vuonna Lymen tauti, paljon keskustelua siitä mitä laboratorio sarjat, muuttaminen sarjat on vähemmän mahdollisia bändejä, ja jotka labs ovat optimaalisesti herkkä ja spesifinen. Tämä tarkastuslista ei ole tarkoitus käsitellä tätä asiaa tai hoitoa.

Yli 200 eläintä kuljettaa Ixodes rasti, joka on yleisimmin tunnettu hyönteisten leviämisen Lymen tauti. Kun niin monet vektorit, taustaoletuksena taustalla tarkistuslista että borrelioosi ei ole harvinaista Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Venäjällä, Aasiassa tai Afrikassa.

Tiedämme Lymen tauti on erittäin ilmoiteta.

Heti puhkeamista punkin pureman, se lähettää kipulääkettä, anti-histamiini-ja anti-koagulanttia. Eläinkokeiden perusteella, on myös mahdollista sonnien-eye ihottuma on harvinaisempi sitten oletettiin, osittain siksi injektioiden spirochete liittyvän materiaalin laboratorioeläimillä vain näyttää ihottuma toisen pistoksen.

Tämä tarkastuslista on tarjottava vilpitön toive, että toiset parantaa sitä. Se on tämän kirjailijan henkilökohtainen vakuuttuneisuus rasti ja flea-tarttuvien infektioiden lääke kuten erikoistunut HIV ja hepatiitti lääketieteen.

Jotkut tarkistuslistan materiaalien saattaa olla sinulle uutta, mikä korostaa tarvetta toiselle mittakaavan lisätä ne tällä hetkellä olemassa. Tämä luettelo perustuu massiivinen katsaus tuhansia papereita yli kymmenen kokopäiväistä lukema, 2012 tieteen paljastuksia, ja / tai massiivinen kaavion arvion. Koska moderni Lymen tauti näyttää keskittyä rasti tauteihin ja muut laboratoriokokeet, Aloitan lab testaus näkökohdat. Jos laboratoriokoe on arvo tai prosenttiosuus, numerot päätän pyritään välttämään puuttuvia niille positiivisilla potilailla, jotka muutoin olisivat huomiotta. Olen huolissani lääkäreille ja muille terveydenhuollon työntekijöille ei kohdella tartunnan potilas, joka ajan mittaan voi kokea vamma tai kuolema taajuudella, jota on mahdoton määritellä.

LABORATORIOTESTIT-suoran ja epäsuoran

(Tarkista joita sovelletaan)

D-vitamiinin taso on matalin 20%. Jos täydentää, sen pitäisi olla huippukunnossa 50%.

CD57 tai CD58 on pienin kahdeskymmenes prosenttipiste.

Vapaa testosteroni on 10th prosenttipiste tai alapuolella.

5%: lla potilaista testosteronin tai vapaan testosteronin on yli normaalin.

DHEA on alempi 20%. Vai harvoin on se täysin päälle tasolle.

Free dihydrotestosteroni on alhaisin kahdeskymmenes persentiilin tai yli normaalin.

Epstein Barr-virus on epänormaalia mitään toimenpidettä. [Tämä virus uskotaan olevan positiivinen yli normaalin positiivinen tasoilla tartuntojen tai korkean tulehdus.]

Länsi-Blot, IgG-tai IgM tahansa lajin tietyllä taajuusalueella, milloin tahansa veren, esim. 18, 21, 23, 30, 31, 34, 37, 39, 83, 93.

T3 tasoa alle 2,8 [normaali pohja-alue vuonna 1990 oli 2,6, virtaa suuri määrä iäkkäitä potilaita palauttaa terve "normaali" valikoima].

Positiivinen virusten, kuten CMV-, HHV-6, Coxsackie B-tyypeille 1, 2, 3, 4, 5, 6, Parvo B-19 tai Powassan virus

Positiivinen Mycoplasma, esim. Mycoplasma pneumoniae

Potilas on positiivinen infektioita muita kuin rutiini Lyme, [että on Borrelia burgdorferi suppeassa merkityksessä, Borrelia afzelii ja Borrelia garinii]. Jotkut muut infektiot myös kuljettaa tarttuvan punkkeja, kirppuja tai muita vektoreita ovat Babesia (duncani, microti tai muu), Anaplasma (HGA), Ehrlichia (eri lajeja / kantoja), Rocky Mountain tai muita Huomattu Kuume, Bruselloosi, Leptospiroosi, Q -kuume, Stari (Master tauti), malarian ja Bartonella [esim. B. henselae, B. Quintana, B. elizabethae ja B. melophagi]. Kun testit ovat kaupallisesti saatavilla testaamiseksi kaikenlaisen alkueläinten vaikuttavat ihmisiin, mukaan lukien FL1953, kaikki Bartonella lajit, ja Borrelia miyamotoi ja muiden Lymen lajit, raportointi pitäisi lisätä.

IL-B on pienin kymmenes prosenttipiste.

IL-6 on pienin kymmenes prosenttipiste.

TNF-alfa on alle 2, tai alin kahdeskymmenes prosenttipiste.

Valkosolujen määrä, tai on, alle 4,5.

Eosinofiilien tasolla CBC käsikirja tentti on joko 0-1 tai 6-7.

Yhteensä manuaalinen eosinofiilien taso on 140 tai vähemmän.

XRAY tai muu Tutkimus osoittaa rustovaurioiden yli vamman tai iän mediaani.

Jos täysi autoimmuunisairaudet paneeli ajetaan vähintään kahdeksan eri testeissä kaksi ovat positiivisia, esimerkiksi, sinulla on positiivinen anti-gliadiini ja positiivinen kilpirauhasperoksidaasi.

Positiivinen tai lähellä positiivinen (raja) ELISA-, PCR-tai positiivinen kudoksen biopsia tai punkin kehosta on positiivinen borrelioosin tai muiden punkin infektio

Laboratoriotestit osoittavat korkea tulehdus, esim. korkea C4a, kohonneen kolesterolin ja C-peptidiä. Nämä eivät koskaan erityiset vain borrelioosin.

Laboratoriotestit osoittavat MSH tasolle alle 30 [viittaus välillä 0-40 johtuu kasvun hyvin sairaiden potilaiden testattu, ja 40-85 on parempi viitealueella jota käytettiin ennen tulva sairaiden reset normaalin vaihteluvälin ]. MSH on anti-inflammatorinen hormoni.

VIP on alle 20. Tämä on anti-tulehdus kemiallinen.

BODY tutkimustulokset

Painon lasku tai nousu yli 20 kiloa 12 viikossa

Pyöreä tai soikea ihottuma, jossa on tumma keskus oli tai on läsnä löysä "sonnien eye kuvio" tai muu kooltaan ja muodoltaan ihottumat, että ei ole mitään muuta syytä altistuksen jälkeen punkkeja ja vektorit

Paraneminen on hidasta jälkeen naarmuja tai leikkauksen. Esimerkiksi kun kissa tyhjästä, kirppu puree tai punkin pureman merkki on edelleen näkyvissä myöhemmin.

Iho aseiden, käsien tai jalkojen on rakenne kuin riisipaperi.

Selkeä reaktio ja vaikutus nähdään antibioottihoitoa. Erityisesti huomattavaa parannusta tai paheneminen vakava lääketieteellinen ongelma tai toiminto on havaittu spirochete tappaminen hoitoa, esim. doksisykliini, tetrasykliini, minosykliini, jokin penisilliini kuten amoksisilliini, atsitromysiini, klaritromysiini tai kefuroksiimi.

Olotila ihon tags, punaiset näppylät minkä kokoisia tahansa, ylimääräinen verisuonet kuin ikäisensä, ja venyttää markkaa värillä tai merkittäviä yli ikäisensä.

Myyrät ja nosti tai kovia laattoja yli muutaman normaalille iholle

Ihoalueille haavaumineen kuten nähdään syfilis, mutta missä tahansa paikassa elin

Alueet selkeitä hypo-pigmentti ja hyper-pigmentti

Positiivinen ACA (acrodermatitis chronica atrophicans), joka on merkki pitkän aikavälin käsittelemättömän Lymen tauti. Jotkut raportti ACA alkaa punertavan sininen laastari värisiä iho, usein käsien tai jalkojen. Siinä voi olla takaisin joillakin potilailla. Vaurio hitaasti atrofiat yli kuukausia tai vuosia, ja monet kehitysmaat iho on ohut, kuiva, karvaton, ryppyinen ja epänormaalin värinen. Väri raajojen kuten kädet ja jalat voivat olla punainen, tummanpunainen, ruskea, tummansininen tai violetti.

NäYTTEIDEN NEUROLOGIA TENTTI

Potilaan lyhytaikainen muisti on huono. Esimerkiksi, jos pyydetty muistuttaa nämä numerot-23, 5, 76, 43 ja 68-potilas ei voi muistaa niitä.

Potilas ei voi kääntää neljä numeroa, joten jos annetaan-18, 96, 23 ja 79-potilas voi tehdä sitä.

Jos pyydetään vähentää 17 120, (Ylioppilas), sitä ei voida tehdä ajoissa. Jos ylioppilas, vähennä 7 100 ja edelleen vähentää 7 neljä kertaa 20 sekunnin.

Heikotus seistessä nopeasti yli peeriä, ja ilman selkeää syytä

Huimaus liity asentoon

Huimaus pahentaa Lymen tappaminen antibiootit

Trouble tekee yhdeksän askel varpaista kantapäähän suora kävelytesti sormin hieman taskuihin [Potilasta ei keinutella tai tarvitse kädet veti estää lasku]. Potilailla, joilla aiempien kokemusten luistelu, hiihto, tanssi tai baletti pitäisi olla erittäin helppoa ja on harvoin haaste tällaisia ihmisiä. Jos se ei ole helppoa, se on epäilyttävää lääketieteellisesti, mutta ei vain Lymen tauti.

Trouble suoritetaan toinen jalka hissi, jossa yksi jalka nostetaan 12-18 tuumaa irti maasta edessäsi, kuin laskit, esim. "yksi Mississippi, kaksi Mississippi, jne."

Positiivinen nystagmus [silmään nykiminen kun katsot oikealle tai vasemmalle]

Potilaan RAPORTOITU FYSIKAALISET HISTORIA

Sairaudet, jotka tulevat ja menevät ja vähentää toiminnan ilman tietty syy

Vakavia sairauksia, jotka heikentävät toiminto ei ole selvää syytä, ja joka vaikuttaa enemmän kuin yksi elin elin

Epänormaali lab tuloksen, fyysinen tentti havainto tai sairaus, joka on antanut monta diagnoosia tai ei ole selvää syytä

Lievä vakavia neurologisia häiriöitä tai psyykkisiä häiriöitä

Erittäin syvällinen neurologinen sairaus, joka ei selvästikään sovi Labs, tutkimukset ja tietysti sairauden

Keskivaikea tai vaikea lääketieteellisiä, psykiatrisia tai neurologisia sairauksia. [Monet vakavia häiriöitä voi liittyä spirokeetat, kuten niitä, jotka aiheuttavat kuppa, ja joissakin ehdotetaan, että Lymen liittyy myös tunnettu vakava aivosairaus.]

Vaikea lääketieteellisiä, psykiatrisia tai neurologia sairaus epätavallisia piirteitä, kuten Parkinsonin tauti, esiintyvät nuorena

Kasvohalvaus (Bellin pareesi)

Persoonallisuus on muuttunut negatiivisesti ja merkittävästi ilman selkeää syytä.

Psykoosi iässä tahansa, mutta varsinkin sen jälkeen kun 40-vuotias, kun yleensä se olisi jo ilmennyt

Vaikea ahdistuneisuus

Mania tai syvällinen raivoa

Masennus

Masennus tai ahdistuneisuus, joka ei vielä ollut olemassa, kun olivat alle 25-vuotiaat

ärtyvyys

Mikä tahansa yksi seuraavista: vainoharhaisuus, dementia, skitsofrenia, kaksisuuntainen mielialahäiriö, paniikkikohtauksia, masennuksen, anoreksian tai pakko-oireinen häiriö.

Aikuisiän ADHD / ADD [Primary psykiatrinen biologisia ADD tai ADHD on läsnä 7-vuotiaat. Aikuisiän on merkki sairaudesta.]

Lisääntynyt sanallista tai fyysistä taistelevat muiden kanssa

Toimivat työssä tai vanhemmuus on vähintään 20% edullisemmin

Kärsivällisyys ja ihmissuhteisiin taitoja väheni 20% tai enemmän

Lievä vähentää huomattavasti tietoa, eli tartunnan potilas ei näe niiden vähentynyt funktio, epäonnistunut hoito tai persoonallisuuden muutos

Uusi eksentrinen jäykkyys kuulemaan uusia lääketieteellisiä tai muita tärkeitä tietoja

Vaikeus ajatella tai keskittyä

Huono muisti ja alentunut kyky keskittyä

Yhä vaikea muistaa nimiä ihmisiä tai asioita

Puhumisvaikeudet tai lukeminen

Vaikeuksia löytää sanoja ilmaisemaan, mitä haluat sanoa

Kyvyttömyys oppia uutta tietoa sekä aikaisemmin [vastaanottavainen oppimisen]

Toistuvat tarinoita tai unohtaen tietoa kertoi tiiviit suhteet, kuten puoliso, kämppäkaveri, sisarus, paras ystävä tai vanhempi

Sekavuus ilman selkeää syytä

Riippuvuus, joka johtaa uusiutumisen huolimatta vilpittömästi, kohtuullisia ja vakavia pyrkimyksiä lopettaa

Väsymys yli normaalin, tai väsymys pahenee

Univaikeudet lukien lievästä vaikeaan unettomuuteen ja häirinnyt unta

Sleep yli 9 tuntia päivä tai yö, tai nukkuu yli 9 tuntia joka päivä, jos sallitaan

Nukahtamisvaikeuksia

Vaikeuksia pysyä unessa [Kun 5 minuutin kylpyhuone tauko ei lasketa]

Gastriitti tai vatsan herkkyys ei johdu H. pylori

Suoliston ongelmat, jotka eivät pysty täysin hallinnoi ja / tai joilla ei ole selvää diagnoosia

Pahoinvointi ilman selkeää syytä

Herkkyys valot, äänet, tunto-, haju-tai epätavallinen maku

Herkkyys puhdistuskemikaaleja, hajusteet ja hajuvedet

Korva ongelmia, kuten kipua tai lisääntyneen korva "paine"

Mitään ongelmia aistit (näkö, ääni, kosketus, maku tai haju). Käyttö korjaavat linssit tai yhteystietoja ei lasketa, ellei reseptiä muutetaan odotettua enemmän.

Pörinä tai korvien soiminen

Kahtena näkeminen, kellukkeet, kuivat silmät tai muita näkö ongelmia

Sidekalvotulehdus (pinkeye) tai satunnaista vahinkoa syvälle kudokseen silmissä

Veritulppa nopeasti kun saat leikata, tai sinulla on diagnosoitu ongelma hyytymistä. Tämä voidaan nähdä myös veren kiinnittää jossa veren kiinnittää neula verihyytymiä, kun veri on poistettu. Jos on verenohennuslääkettä, veren ohuus taso nousee ja laskee liikaa.

Sydämen vajaatoiminta

Rintakipu kaikki Labs ja tutkimuksia normaalitasolle

Satunnainen nopea lyöntien (sydämentykytys)

Sydänkatkos / sivuääniä

Sydämen prolapsi

Hengenahdistus ilman selkeää syytä keuhkojen toimintakokeiden tulokset, tutkimus, laboratorio testaus, röntgenkuvat, MRI: n jne.

Ilma nälkä tai tunne hengenahdistus

Joku lähistöltä sisällä 400 metriä kaikkiin suuntiin oman asunnon on diagnosoitu rasti tarttuvien infektioiden [Tämä sisältää loma paikoissa].

Sinulla on joku asuu mukaasi tahansa punkkien tartunnan-tämä edellyttää niitä ei vain testata yksi infektio. [Ei ole näyttöä siitä, että pienet Lymen kantavan puutiaisen vain kantaa borrelioosi, ja se on mahdollista jonkin kuljettaa muita infektioita ilman kuljettaa Lymen ollenkaan.

Olet poistanut punkkeja kehosta elämäsi aikana.

Olet poistanut punkkeja teidän vaatteet elämäsi aikana.

Kun rasti tai bug bite, sinulla oli kuumetta vähintään 48 tuntia.

Kun rasti tai bug pure, olit sairas.

Kasvoin tai pelataan alueilla on paljon pieniä luonnonvaraisten nisäkkäiden

Kun olet huoneessa, joka on näkyvissä hometta tai haisee hometta ja voit alkaa tuntea huonosti, et palata perustilaan terveydelle 24 tuntia.

Vaiva kahden minuutin ollessa ummehtunut tai homeinen sijainti

Painon nousu tai lasku tavalla selvästi ristiriidassa ruokavalion ja liikunnan

Uusi tai enemmän ruoka-aineallergioita kuin kymmenen vuotta sitten

Feel huonompi syömisen jälkeen leivät, pasta tai makeisia

Enää suvaita tai nauttia alkoholia

Antihistamiinit ovat kiusallisia, enemmän kuin aikaisemmin.

Reagointi lääkitys on liiallinen (olet hyvin "herkkiä" lääkkeitä)

Vastauksesi antibiooteille on merkittävästi positiivinen ja tunnet enemmän toiminnallisia tai sinulla on päinvastainen reaktio ja tuntea huonompi, pahoinvointi, väsynyt tai kiihtynyt.

Puutuminen, pistely, polttava tai sokki tuntemuksia ihoalueen

Yksi tai useampi hankala ihotuntemukset jotka liikkuvat yli kuukausia tai vuosia ja eivät aina pysyä yhdessä paikassa

Ihottuma tai ihottuma ilman yksinkertainen ja ilmeinen syy

Ihottumat, jotka jatkuvat hoidosta huolimatta

Eksentrinen kutina ilman selkeää syytä

Hiustenlähtö ilman selkeää syytä

Lihaskipu tai kouristukset

Lihaskouristukset

Lihassurkastumasta ilman selkeää syytä

Trouble kanssa puremalihaksesta (t) tai yhteisen unettomuus (TMJ)

Yhteinen viat yksi yhteinen ilman selkeää syytä, jos 20 tai nuorempi

Yhteinen viat kaksi niveltä tai enemmän, jos 35 tai nuorempi

Yhteinen vikoja kolmessa tai useammassa paikassa, jos alle 55 ilman selkeää trauma

Turvotus tai kipu (tulehdusta) nivelissä [Useimmat potilaat koskaan nivelsairaus.]

Nivelkipu, että siirtyy sijainti

Niskan jäykkyys

Krooninen niveltulehdus tai ilman episodia turvotusta, punoitusta ja nesteen kertyminen

Krooninen kipu yli mitä tuntuu järkevältä

Hermo kipua ilman selkeää syytä

Päänsärkyä, jotka eivät vastaa täysin hoitoon, tai jotka pahenevat

Uusi allergioita tai lisääntynyt allergioita syrjäyttäen your peers

Jokainen autoimmuniteetti-Lyme ja muiden rasti infektiot, monien vuosien ajan, kasvu tulehdusta ja vähentää anti-tulehdus kemikaaleja. Uskomme Tämä johtaa suurempiin ruoka suuntauksiin, lisääntynyt autoimmuniteetin ja herkkätunteisuuden eri kemikaaleja ja lääkkeitä.

Day time hikoilu

Yöaikaan hikoilu

Vilunväristys

Flunssan kaltaiset oireet

Rakon toimintahäiriö minkäänlaista

Hoito kestää interstitiaalinen kystiitti

Epänormaali kuukautiskierto

Vähentynyt tai lisääntynyt libido

Lisääntynyt matkapahoinvointi

Pyörtyminen

Pyörrytys tai huimaus

YMPäRISTö

Lemmikkieläimet tai maatilan eläimiä positiivista mitään rasti levittämä virus, bakteeri tai alkueläimiä, tai kliinisiä oireita ilman selkeää diagnoosia tai aiheuttaa

Potilaan äiti epäillään tai on todettu Babesia, Ehrlichia, Rocky Mountain spotted kuume, Anaplasma, Lyme, Bartonella tai muu punkin tauteihin perustuu uudempia suorat ja epäsuorat testausta tai kliinisiä oireita.

Sisarus, isä, puoliso tai lapsi mitään tick tarttuvien infektioiden

Casual tai työperäinen altistuminen ulkotiloihin harjalla, villi ruoho, villi jokiin tai metsässä (esimerkit-golfkentät, puistot, puutarhat, joen, suot jne.)

Lemmikkieläimet, esimerkiksi hevosia, koiria tai kissoja, on ollut ulkona vastuiden esimerkiksi harja, villi ruoho, villi jokiin tai metsään.

Altistuminen punkkeja menneisyydessäsi kodeissa

Tyhjennä altistuminen punkkien aikana lomat tai muut matkat

Soititte ruohoa aiemmin.

Olette purrut kirppuja.

Olet saanut naarmuttaa kissa tai koira.

Loppusanat

Jotkin edellä mainituista oireita sovi muiden infektioiden, jotka voivat olla yleisempiä kuin Lymen tauti. Valitettavasti tutkimus ja kokemus osoittaa monipuolinen tartunnat Ixodes ja muut punkit ohitetaan. Edelleen, "testaus" sisältyy yleensä yksi testi mono-infektio-Borrelia tai Lyme. Punkit ja muut vektoreita pitäisi koskaan olettaa kuljettaa vain Lymen tauti.

Huomaa, että kun puhumme Ixodes rasti emme viittaa tätä "Deer Tick", koska se on yli 200 vektorit (Ostfeld). Monet rasti vähentävien vaihtoehtojen hetkellä ehdotetut eivät onnistu toteutuksessa heidän tavoitteensa. Vähentäminen hirvieläinkantojen, kun ajattelin vähentää punkki väestön ja esiintyvyys Lymen tauti, voi yksinkertaisesti lisätä rasti numerot nisäkkäillä ja muut lentoyhtiöt, jotka elävät lähempänä ihmisiin.

Kaikki parantajat ovat tutut ajattelu, testaus ja hoitoon. Kuhn on osoittanut olemme kaikki puolueellisia ja kamppailu oltava puolueettomia. Edelleen, punkki ja kirpputorit infektioiden ovat lähes rajattomat patologisia vaikutuksia, koska ihmisen keho ja näitä klustereita infektiot ovat niin monimutkaisia. En ole ehdottanut ruudukon tai asettaa useita oireita, koska kukaan ei sovi tähän luetteloon. Yksinkertaisesti, tavoitteena tarkistuslistan on saada luulet laajasti.

Et voi käyttää tätä muistilistaa diagnosoida Lymen taudin tai sulkea sitä pois.

Lymen tarkistuslista on erittäin lääketieteellisesti tärkeä, koska se on vielä kehittymässä sairaus ja voi joskus poistaa tai lisätä kuolleisuutta riskiä kaiken ikäisillä potilailla, jos ei diagnosoitu ja hoidettu varhain tartunnan. Kirjoituksia on viimeisen viidentoista vuoden aikana ovat joko katsoneet Babesia ja Bartonella kuin pelkkä "co-infektiot," tai alaviite spirochetal infektio [eli Lymen]. Joko infektio voi piilottaa vuosikymmeniä, ja sitten mahdollisesti poistaa tai tappaa ihmisen aiheuttamalla hyytymä, sydämen rytmihäiriöitä tai muulla tavoin.

Havaitsemiseksi Lymen peräisin värjättyä kudosnäytteistä tai verestä on hyvin vaikeaa. Tällä hetkellä vakiintunut epäsuora laboratoriokoe malleja esitellään ei käytetä tai ymmärtävät kaikki terveydenhuollon ammattilaiset. Vaikka tämä on täysin ymmärrettävää, toivon, että se voi muuttua tulevalla vuosikymmenellä. Tick infektiot ovat systeemisiä vaikutuksia kehon, ja eivät rajoitu vaikutuksia raportoitu lehtiartikkeleita, muutamia kirjoja tai kansallisia tai kansainvälisiä ohjeita.

Dr. Schaller on julkaissut neljä viimeisintä oppikirjoja Babesia ja ainoa äskettäin oppikirjan tahansa kielellä Bartonella. Hänen viimeisin kirja Lyme, Babesia ja Bartonella sisältää "tutkijat vain" luettelo yli 2600 viittausten katsotaan alku perusopetukseen rasti infektio lääketieteessä.

Hän julkaisi artikkeleita sekä Babesia kuin syöpä pohja ja Bartonella kuin syvällinen psykiatrinen sairaus valvonnassa entinen päätoimittaja lehden American Medical Association (JAMA). Hän on myös julkaissut merkinnät useita rasti ja flea-tartuntojen, kuten Babesia, Bartonella ja Lymen taudin arvostettu infektio oppikirja hyväksyi NIH johtaja Infectious Disease.

Dr. Schaller on kirjoittanut seitsemän tekstejä rasti ja flea-tartuntojen. Hän on mitoitettu TOP ja BEST lääkärin kanssa jälkimmäisen ollessa myönnetään vain 1 20 lääkäreiden mukaan lääkärin arviota. Hän on myös mitoitettu TOP lääkärin potilaiden jälleen sijoitusta top 5 prosenttia lääkäreistä.

Tekijänoikeus

© 2011 JAMES SCHALLER, M.D., M.A.R. versio 25.

Tämä lomake ei saa muuttaa, jos se on painettu tai lähetetty, millään tavalla ilman kirjallista lupaa. Sitä voidaan tulostaa ilmaiseksi auttamaan diagnostisten heijastuksia, kunhan ei linja Redacted tai muuttaa, mukaan lukien käyttöönotto tai lopullinen kohdat. Dr. Schaller ei väitä, että tämä on virheetön tai lopullinen muoto, ja lykkää kaikkia diagnostisia päätöksiä oman lisensoitu terveydenhuollon ammattilainen.

Bibliografia

Aalto, Sjöwall J, Davidsson L, Forsberg P, Smedby O. Brain magneettikuvaus ei vaikuta diagnoosi krooninen neuroborreliosis. Acta Radiol. 2007 Sep; 48 (7) :755-62. PMID: 17729007

Aberer E. [Neuroborreliosis tai Borrelia hysteriaa. Tämä tapaus tulee painajainen!]. [Artikkeli saksaksi]. MMW Fortschr Med. 2006 9 marraskuu; 148 (45): 8. PMID: 17615738

Aboul-Enein F, Kristoferitsch W. Normaali paine vesipää tai neuroborreliosis? Wien Med Wochenschr. 2009, 159 (1-2) :58-61. PMID: 19225737

Alaedini, Latov N. Vasta-aineita OspA epitooppeja Borrelia burgdorferi-aineet reagoivat ristiin kanssa hermokudoksessa. J Neuroimmunol. 2005 Feb; 159 (1-2) :192-5. Epub 2004 26 marraskuu. PMID: 15652419

Angelakis E, Billeter SA, Breitschwerdt EB, Chomel BB, Raoult D. Mahdollisuudet punkkien bartonellosis. Emerg Infect Dis. 2010 Mar; 16 (3) :385-91.

Auwaerter PG. Kohta: antibioottihoito ei vastaus potilaiden pysyviä oireita johtuu Lymen tauti. Clin Infect Dis. 2007 Heinä 15, 45 (2) :143-8. Epub 2007 Kesä 5. PMID: 17578771

Banarer M, Cost K, Rychwalski P, Bryant KA. Krooninen lymfaattinen aivokalvontulehdus nuoren. J Pediatr. 2005 Nov; 147 (5) :686-90. PMID: 16291364

Baneth G, Breitschwerdt EB, Hegarty BC, Pappalardo B, Ryan J. kyselyn punkkien bakteerit ja alkueläimet luonnollisesti altistuvat koirien Israelista. Vet Parasitol. 1998 31 tammikuu, 74 (2-4) :133-42.

Barbour AG. Laboratorio näkökohdat Lymen borrelioosi. Clin Microbiol Rev 1988 Oct; 1 (4) :415-31.

Barie PS. Varoitus! Vaara Will Robinson! Lymen tauti kliinisen käytännön ohjeita Tartuntatautien Society of America, aktivisti potilaat, kilpailulainsäädäntö ja syyttäjän intoa. Surg Infect (Larchmt). 2007 Apr; 8 (2) :147-50. PMID: 17437359...